Υλικά:
- Μια κατσαρόλα
- Ένα μπλέντερ
- 1/3 φλ. Νερό
- 1,5 κιλό Μήλα
(καθαρισμένα απο τα κουκούτσια και τις φλούδες)
Οδηγίες:
1. Κόβουμε τα μήλα σε μικρά κυβάκια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα
με το νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά.
2. Βάζουμε το μείγμα σε μπλέντερ λίγο κάθε φορά και
το κάνουμε
λείο. Το περνάμε και από σουρωτήρι.
Μπορούμε να γεμίσουμε βαζάκια και να τα βάλουμε στην κατάψυξη.
Η συγκεκριμένη αναλογία, βγάζει περίπου 4 φλυτζάνια.
Δείτε και μια άλλη μέθοδο εδώ
- Μια κατσαρόλα
- Ένα μπλέντερ
- 1/3 φλ. Νερό
- 1,5 κιλό Μήλα
(καθαρισμένα απο τα κουκούτσια και τις φλούδες)
Οδηγίες:
1. Κόβουμε τα μήλα σε μικρά κυβάκια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα
με το νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά.
2. Βάζουμε το μείγμα σε μπλέντερ λίγο κάθε φορά και
το κάνουμε
λείο. Το περνάμε και από σουρωτήρι.
Μπορούμε να γεμίσουμε βαζάκια και να τα βάλουμε στην κατάψυξη.
Η συγκεκριμένη αναλογία, βγάζει περίπου 4 φλυτζάνια.
Δείτε και μια άλλη μέθοδο εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου